Predavanje Darka Podsmrekarja!!!

Sej ne. Nobenih predavanj. Ste pa kliknili, ne?

Ho-ho-ho, brr-br in živjozdravo!

Posredujem vam sporočilo, ki nam ga je ded Ekmraz tudi letos poslal na napačen naslov društva (tokrat Žabjak 12, 1001 Prule, kjer trenutno domuje slamnato podjetje Frizerski salon in okrepčevalnica Žabec):

 

"Drage Akademke, ceneni Akademci!

Če ste bili letos kaj pridni, vas vabim na pivo, pice in darila!

V četrtek, 22. 12., v bar Hombre (Gerbičeva 61, zraven parka Svoboda na Viču) od 20.00 dalje. Kdor ni bil priden, naj pred tem zmrzuje na zunanji stenci 15 m odtod in prinese darilo v vrednosti približno 8 EUR, za ostale je dovolj darilo v vrednosti 8 EUR. K dvigu cene nas je letos žal prisilila cena dyneema vlaken in njihovih derivatov na evropskih trgih, ki je kot posledica cen surove nafte in zemeljskega plina poskočila do neba. Ksreči je kleno vodstvo AAO še pravi čas uzakonilo kapico na prusike, gurtne in matičarke, saj drugače srečelova ne bi bilo možno izpeljati v začrtanem obsegu. Zaradi medsebojne varnosti vse pozivam, da ne čistite modelov iz preteklih let in se potem pretvarjate, da so izdelki novi. Hvala.

Po metodi "akcija-reakcija" oz. "kar seješ, to žanješ" oz. "kar daš, dobiš" in na žalost ne "več daš, več veljaš" bomo prav vsako darilo oštevilčili, nato pa prav vsi darovalci žrebali naključna darila soferajnovcev in soferajnovk. Če ne bo podlih podtikanj, bo vsakdo, ki darilo prinese, nekaj tudi odnesel. 

Bodi hombre in pridi, da se poveselimo!

Vaš Ekmraz xoxo"

 

* Darilo naj bo zavito in naj s svojo obliko ne izdaja vsebine.