Predavanje 14. 1.

Hov,

če se po januarju leto pozna, je smiselno čimprej naredit eno predavanje. Tako bo 14. 1., ob 20.30, Matej Šadl predaval o poletnem taboru za perspektivne alpiniste v Berchtesgadnu, ki se ga je udeležil, z možnimi poljubnimi dodatki. Zaradi relativne bližine boste na predavanju mogoče naredili plan za naslednji tedenski izlet, mogoče se naučite kaj o Valentinu Staniču, mogoče pa samo črkovati B-E-R-C-H-T-E-S-G-A-D-E-N. Nič od tega ni zanemarljivo!

Predavanje bo seveda potekalo prek Zoom druženja, za kar kopiram napotke s prejšnjega predavanja:

 

"1.) Če še nisi uporabljal_a Zooma - res je simpl in ničesar ne rabiš obvladat, da predavanje spremljaš. Na tej strani se samo registriraj (vzame ti minuto), da bo 100 % vse delovalo: https://zoom.us/signup

2.) Predavanje ne bo javno, zato se vsi zainteresirani javite na akademskasola@gmail.com in vam v dneh pred predavanjem pošljem povezavo.

3.) Med predavanjem se občasno vprašajte "Bo kdo kaj spil?", odgovorite si "Temnega kozla!" ali "Špricerček/čaj/deciđusadecivode ...". Pogumni_e se lahko zaderete "A maš kaj arašidov?", si odgovrite z "NE!", okrog 23.00 pa začnite zaklepat stanovanje in skadite še zadnji tobak. 

4.) Vse druge napotke za kulturo delovanja med predavanjem prejmete po mailu, skupaj s povezavo."

 

Srečno,

Reginc